Jammin’ Jars

Erinomainen esimerkki tekoälyn käytöstä pelimaailmassa.

Tekoälyn esiinmarssi kaikilla sektoreilla on ollut vaikuttavaa. Oli kyse sitten musiikista, videoista tai pelimaailmasta, tekoälyä käytetään jatkuvasti enemmän ja enemmän.

Pelimaailman osalta halusimme Synchrony.fi:ssä nostaa esiin yhden esimerkin siitä, kuinka hienoa jälkeä tekoälyä hyödyntäen voi saada aikaan. Kyseessä on Push Gamingin valmistama värikäs Jammin’ Jars -kolikkopeli, joka on kaikkien täysi-ikäisten suomalaisten saatavilla monilla nettikasinoilla. Pelaaminen on ilmaista, mutta voit halutessasi pelata myös rahalla, mikäli haluat nauttia pelin jännityksestä parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos lähdet kokeilemaan Jammin Jarsia oikealla rahalla, nappaa matkaasi uuden pelaajan Jammin Jars bonus. Sen ansiosta saat tilillesi ekstraa, jonka voit käyttää Jammin Jarsin pelaamiseen. Näin voit tutustua tekoälyn toimintaan pelimaailmassa ja samalla voittaa oikeaa rahaa, jos onni on myötä.

Jammin’ Jarsissa tanssahdellaan tyylillä kohti voittoa

Jammin’ Jarsin vetovoimaan vaikuttaa sen letkeä asenne. AI:n avulla luodut graafiset ominaisuudet ja erinomainen äänimaailma pitävät huolen siitä, että tunnelmaa ei tästä pelistä puutu. Voit tanssahdella kohti voittoja monilla eri tavoilla ja nauttia menosta ja meiningistä, kun  hedelmät tuovat esiin uusia voittoyhdistelmiä.

Ulkoasunsa puolesta tämä kolikkopeli muistuttaa enemmän mobiilista tuttuja viihdepelejä kuin varsinaisia kolikkopelejä. Rullia Jammin’ Jarsissa ei ole lainkaan, vaan pelaaminen tapahtuu 8×8-kokoisella ruudukolla. Voittoon vaaditaan vähintään viiden samanlaisen symbolin yhdistelmää.

Voit voittaa yhdellä kierroksella useita kertoja

Yksi pelikierros voi tuoda Jammin’ Jarsissa useampia voittoja. Teoriassa voittojen määrää ei ole rajoitettu lainkaan, sillä pelin mekaniikka mahdollistaa voittoketjujen rakentamisen ikuisuuteen asti. Käytännössä pelikierros tulee kyllä päätökseensä ihan ihmisiän puitteissa, eli palvelurobotin pelattavaksi peliä ei onneksi tarvitse antaa.

Tämä voittoketjujen rakentaminen onnistuu siksi, että kaikki voittaneet yhdistelmät poistetaan peliruudukolta heti voiton jälkeen. Kun voitto on lisätty kierrosvoiton kokonaisummaan, pudotetaan ruudukon yläreunasta lisää symboleita. Jos nämä symbolit osuvat taas vähintään viiden samanlaisen yhdistelmään, on tuloksena uusi voitto.

Herkullisia symboleita ja voittokertoimia

Vauhdikkaan diskomeiningin lomassa saattaa helposti herahtaa vesi kielelle, sillä Jammin’ Jarsin voittosymbolit ovat erilaisia hedelmiä ja marjoja. Mukana on niin appelsiineja, omenoita, luumuja kuin mansikoitakin. Mansikat ovat kaikkein herkullisin symboli, sillä niillä saa panoksensa takaisin jo viidellä symbolilla. Parhaimmillaan Jammin’ Jarsista voi saada jopa 20000-kertaisen voiton.

Jammin’ Jarsin todellisena vetonaulana on Jam Jar -symboli, jossa hedelmäiset herkut on puserrettu maagisen purnukan sisään. Symboli toimii wildinä ja lisää voittokertoimia tähän peliin. Jos osut voittoon, Jam Jar nostaa voittokerrointa yhdellä ja pysyy vieläpä ruudulla uusien symbolien putoamisen aikana.

Parhaimmillaan voit nostaa kertoimen jopa 5x-tasolle. Näin ollen voitot maksetaan 1 euron panoksella samaan tapaan kuin olisit panostanut peliin kokonaiset 5 euroa.

Ilmaiskierrostila aukenee Jam Jarseilla

Jam Jars -symboleilla on toinenkin hyödyllinen ominaisuus. Ne avaavat nimittäin oven Jammin’ Jarsin ilmaiskierroksille. Jos onnistut saamaan ruudulle vähintään kolme Jam Jarsia, saat palkkioksi kuusi ilmaiskierrosta. Määrä voi kuulostaa pieneltä, mutta voittoketjujen ansiosta ilmaiskierrostila jatkuu usein todella pitkään.

Ilmaiskierrosten etuna on sekin, että voittokertoimia ei nollata kierrosten välissä. Voit siis kasvattaa voittokerrointa jo ensimmäisellä kierroksella komeisiin lukemiin ja odottaa sitten suuria voittoja loppukierrosten aikana.

Kuten monessa muussakin kolikkopelissä, myös Jammin’ Jarsissa voi ostaa ilmaiskierrostilan. Se maksaa 84 kertaa valitun panoksen verran, joten kyseessä on aika mittava sijoitus. Jos pelaat leikkirahalla, niin tämä ominaisuus on siitä mukava, että voit tutustua Jammin’ Jarsin ilmaiskierroksiin heti pelin avatessasi.

Jos pelit ja tekoäly kiinnostavat, niin suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan. Jammailu Jammin’ Jarsin tahtiin on hauskaa puuhaa ainakin pieninä annoksina, eikä kyseessä varmasti ole viimeinen AI:ta hyödyntävä kolikkopeli!